dilluns, 12 de novembre del 2012

LLIBRE - ELS 20 MILLORS RACONS DE MENORCA - PVP: 9 €

 

ELS 20 MILLORS RACONS DE MENORCA 

AMB AUTOMÒBIL

Secció: Llibre descatalogat


Edita:  RACC - Edicions 62
 

Núm. de pàgines: 143
Format: 22 CM. x 11,50 CM.  

Estat de conservació: Nou

P.V.P.:  9 €

Síntesi

Els millors RACONS DE MENORCA proposa un recorregut apassionant per descobrir l'illa i tots els secrets que amaga. 20 DESCOBERTES SOBRE EL TERRENY
Cales i platges de somni, espais naturals declarats Reserva de la Biosfera, carrers plens d'història i llegenda, impressionants monuments megalítics...Racons interessants i accessibles descoberts, fotografiats i explicats amb tot detall.
20 RUTES ASSEQUIBLES PER FER AMB AUTOMÒBIL
Tots els recorreguts i les excursions que es proposen estan dissenyats especialment per a l'automobilista. A més de l'accés directe als racons seleccionats, es descriuen itineraris complementaris que combinen l'interès per la natura, la història, el patrimoni, les festes i el paisatge.
AMB TOTA LA INFORMACIÓ PRÀCTICA
Informació totalment actualitzada sobre els restaurants, hotels, cases de turisme rural, oferta d'esports nàutics i d'aventura, oficines de turisme, etc.
UN COMPLET RECORREGUT PER LA HISTÒRIA
Especial atenció a la relació de la natura amb l'activitat humana al llarg de la història i al llegat cultural que aquesta història ens ha deixat.
UNA GUIA ÚTIL I AMENA
Els continguts fan d'aquesta obra la principal referència pràctica per als visitants de Menorca. Una eina útil i alhora molt amena per descobrir i conèixer l'illa en tota la seva extensió i profunditat.